Yukarı Hereke İlkokulu


Vizyon: Türk Milli Eğitimin temel ilke ve amaçlarını benimseyen, Laik, demokratik bilince sahip, doğru düşünen, sorgulayan araştıran, sadece eleştiren değil, çözümü de sunabilen, değişime açık olan, çevre bilincine sahip, bulundukları her ortamda farklılık yaratan, fen, sosyal, dil, sanat, spor alanlarında uygulamalı eğitime önem veren, öncük görevi üstlenen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, çağdaş ve bilimsel düşünceyi temel alan, hukukun üstünlüğüne inanan, yaşamı ve kendini sorgulayan ve sorumluluk alan öğrenciler yetiştirmeyi amaç edinen, geleceğin Türkiye’sinde yetiştirdiği öğrencilerin söz sahibi olmalarını amaçlayan, kendine güvenen, olaylara duyarsız kalmayan, toplum kurallarına saygılı topluma faydalı, kişisel gelişime açık öğrencileri bir üst öğrenim kurumuna hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati: 08.40 Ders Bitiş Saati: 14.45
Isınma: Merkezi Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02625150190

Belgegeçer - (262) 515 0190

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://yukariherekeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yukarı Hereke Mahallesi Emine Sokak No24 Körfez Kocaeli

Öğretmen :16
Öğrenci :323
Derslik :10
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2958
Öğretim Şekli :İlkokul :Normal Öğretim Anasınıfı:İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Yukarı Hereke Mahallesinde yer alan okulumuz Hereke´ye 4 Km. mesafededir. Mahallemizde Aile Sağlığı Merkezi mevcuttur.

Adres - Yukarı Hereke Mahallesi Emine Sokak No24 Körfez Kocaeli

Ulaşım İzmit, Gebze ve Körfez-Tütünçiftlikten Özel Halk Otobüsleri ile Herekeye ulaşım vardır.Karamürsel´den Hereke´ye vapur seferleri vardır.Hereke´den kurumumuza 181 ve 182 numaralı Özel Halk otobüsleri (15 dakika aralıklarla) ile ulaşım imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 27 km ve ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.